Članci tjedna

Zatvorena žičara u Dubrovniku

“Konačno je rješenje plaćanje dugova iz prošlosti i potpisivanje novog koncesijskog ugovora koji će proračunu Garda Duhovnika jamčiti oko 10 milijuna kuna godišnje.” poručuje Franković

Hotelijeri kalkuliraju zbog popunjenosti, kadrova i svibanjske ‘rupe’

Sunčani vikend i visoki datum kumovali su tome de je ovog Uskrsa Hrvatska zabilježila 90 posto više turističkih noćenja nego lani kad je Uskrs bio 1. travnja […] “Hotelijeri kalkuliraju kad se isplati otvoriti objekt, koji se mora popuniti da bi gubici u predsezoni bili što manji. Neki tako nisu otvorili zato što su imali slab buking za Uskrs, neki nisu uspjeli popuniti radna mjesta i još traže kadrove, a neki žele izbjeći svibanjsku rupu koja je ove godine izvjesna zbog rasporeda blagdana”, otkriva nam iskusan hrvatski hotelijer.

Vlada želi stopirati ulazak Revoluta i N26 u Hrvatsku

Bošnjakovićevo ministarstvo predlaže da se poslodavcima zabrani da plaće radnicima isplaćuju na račune banaka koje fizički nisu registrirane u Hrvatskoj. De facto, predlaže da se novim, nadolazećim konkurentima na bankarskom tržištu u Hrvatskoj onemogući jedna od temeljnih funkcija njihovog rada.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments